fbpx
Marketing Consulting - Online marketing ügynökség

Minden, amit tudnod kell a ChatGPT-ről

ChatGPT marketing megoldások

Cikk megosztása!

  • Az Open AI, a DALL·E mesterséges intelligencia-generátor mögött álló cég adta ki a ChatGPT virtuális botot
  • A bot, amely több mint 1 millió felhasználót vonzott hamarosan az indulása után, és mégtöbb befektetőt vonz a generatív mesterséges intelligencia felé.
  • Ha még nem követte a GPT-őrületet, itt van, hogyan működik, és hogyan használják emberek helyettesítésére

Amióta az OpenAi novemberben kiadta a virtuális robotját az halmozza a sikereket. A felhasználók nagyon nyitottak az eszköz felé és még hírportálok is használják komplett cikkek írására.

A ChatGPT rendkívül intelligens program képes akár megmagyarázni a kvantumfizikát vagy parancsra verset írni, így elmondhatjuk, hogy a mesterséges intelligencia már itt kopogtat a küszöbön.

Az olyan csevegőrobotokat, mint a GPT, nagy mennyiségű adat és számítási technikák hajtják, hogy jóslatokat készítsenek a szavak értelmes összefűzésére. Nemcsak rengeteg szókincshez és információhoz nyúlnak hozzá, hanem kontextusban is megértik a szavakat. Ez segít nekik utánozni a beszédmintákat, miközben enciklopédikus ismereteket továbbítanak.

Más technológiai cégek, például a Google és a Meta kifejlesztették saját nagy nyelvi modell-eszközeiket, amelyek olyan programokat használnak, amelyek fogadják az emberi felszólításokat, és kifinomult válaszokat dolgoznak ki. Az OpenAI egy forradalmi lépéssel egy olyan felhasználói felületet is létrehozott, amely lehetővé teszi a nagyközönség számára, hogy közvetlenül kísérletezzen vele.

És ha már marketing, a shoprenteres webáruházakban, komplett összefüggő termékleírásokat generálhatunk vele már ettől a héttől teszt jellegűen. A szolgáltató minden webshop tulajdonosnak 50 tokent biztosít, 1 tokenből pedig 1 leírás hozható létre. Természetesen a későbbiekben fizetős lesz a szolgáltatás és komplett, egyedi termékleírásokat generálhatunk 35 Ft-os áron.

Ez a bot jelenleg olyan technológiát használ, mint a Google Dialogueflow, egy másik nagy nyelvi modelleszköz.

Az OpenAI ezt elismerte, saját honlapján kifejtve, hogy “a ChatGPT néha hihetően hangzó, de helytelen vagy értelmetlen válaszokat ír”.

Mi is kipróbáltuk és termékleírást generáltattunk vele:

A termék neve, amit megadtunk az OpenAi technológiájának:

Cottelli – Csipkés harisnya (fehér) – 2/M

És az eredmény, amit kaptunk tőle:

ChatGPT termékleírás generálás

Ez a csodálatos Cottelli – Csipkés harisnya fehér színben pompázik, és kiváló minőségű anyagokból készült. A harisnya finom csipkemintás díszítése igazán elegáns megjelenést biztosít. A 2/M méret ideális viselet a nagyobb lábak számára is. Az anyag rugalmas, így könnyedén illeszkedik az alakodhoz, és hosszan tartó komfortot biztosít. Kombináld ezzel a fehér harisnyával az elegánssal jellemezhető ruhadarabokat, és tökéletesen mutatni fog! Termék cikkszáma: 02309100000

Azt hiszem elmondhatjuk, hogy egy teljesen új korszak kezdőik a keresőoptimalizálásban és az egyedi webáruházak készítésében.

További cikkek: